Ik speel al zo’n 50 jaar gitaar en basgitaar. Trombone en tuba ook al weer 30 jaar. Ik zing en schrijf liedjes. Op dit moment speel ik trombone in de latin bigband Los Lamalos: www.loslamalos.nl 

Ban ban van Joe Arroyo, gespeeld door ‘Conjunto para ti’. Wat een leuk bandje was dat, begin jaren 90. Ik speelde trombone en verschillende muzikanten zie ik nog steeds en ik speel met ze. Rob Balrak was de zanger. Rob is veel te vroeg overleden. Ik zet deze op de site voor Rob.
Skwiekie Bonk was een echte love-baby. Leuke muziek, zonder versterking, dus we konden overal spelen. Half jaren negentig. Timo Schijf op tuba, Peter de Boer en later Harry van Putten drums, Leo Roeleveld sax, Frank van Oldeniel op accordeon en ik trombone. Twee stukken met de verschillende drummers.
Slipover was 1980. Leuke band en veel mee gespeeld. We hadden goed geluisterd naar Soft Machine en allerlei andere Canterbury muziek. Een bandje met vrienden voor het leven: WillemJan Droog en Henk Weltevreden. Ik speelde bas.
Zappa XL was een projectorkest van Buitenkunst. Ik wilde heel graag Zappa spelen in een grote band en dit was mijn kans. Blazers, strijkers en een complete rockband met arrangementen van Joost Dieho. Peaches en regalia: you were in it and I was in it with you!
The Relatives hebben heel lang bestaan. Een half Britse, half Nederlandse band. Deze live-opname, gemaakt tijdens ‘North Sea round town’ is uit de nadagen, 2011, met als gastmuzikant Phil Miller: BB sings.  kijk ook eens op www.relativesrecords.com
Het Bridgesorchestra: stijlen met elkaar verbinden, soms volksmuziek, soms rock, folk future en funky fanfare zullen we maar zeggen. Het orkest speelt composities en arrangementen van Steven Kamperman, die het orkest ook leidt. Dit concert is in Rasa in Utrecht op 1 oktober 2015. Mijn dochter Ida heeft de opnames gemaakt.